To nie wszystko! O niepowtarzalne wrażenia kulinarne zadbają nasi Szefowie Kuchni, serwując menu w hollywoodzkim stylu.
Rozgrzewkę sylwestrową zaczniemy nieco wcześniej, bo już 30 i 31 grudnia. Iwona Pawlović zadba, by nikt nie miał obaw przed wyjściem na parkiet i poprowadzi lekcje tańca.
Spędź noc sylwestrową pełną niezapomnianych wrażeń i powitaj Nowy Rok 2023 w hotelu Narvil.
Zapraszamy!
BUFETY ZIMNE
Green Hollywood
Chrupiący Falafel z ciecierzycy z kolendrą, czosnkiem i kuminem, avocado w tempurze z sosem Chipotle, / Guacamole, Nachos, salsa pomidorowa, kwaśna śmietana, / Glazurowane kolorowe marchewki, sezam, kardamon, miód żurawinowy / Tempeh – /fermentowane ziarna soi / w glazurze sojowo – cytrusowej / Labne - odciśnięty jogurt grecki z sumakiem i granatem / Zapiekana cukinia z serem i tymiankiem / Bakłażan słodko – kwaśny z papryką i kolendrą / Seler naciowy z jabłkiem, orzechami w karmelu / Kolorowe pomidorki w stylu ceviche z czosnkiem, imbirem i kolendrą / Młody szpinak z suszonym miso, dresingiem Yuzu, serem Parmigiano Regiano i smażonym porem / Marynowane carpacio z białej rzepy, rzodkiewki i kalarepy z winegret cytrynowym / Baby Pak – Choi z dresingiem sezamowym i zestami z cytryny / Marynowane Tofu z palonym sezamem, miso i soją włochatą / Wybór kolorowych salat : Rucola, Lodowa, Lollo Rosso, Lollo Bianco, Rzymska, Frise, Roszponka, Masłowa, Radicchio, Cykoria / Dodatki: ser Parmesan, grillowany kurczak, czerwona cebula, kolorowe papryki, papryka Jalapenos, pomidory cherry, pomidory cząstki, zielony ogórek, mini mozzarella, kapary, oliwki marynowane zielone, czarne oliwki, pomidory suszone, ciecierzyca, sambal olek, kiełki fasoli mung, cząstki cytryny, pestki słonecznika, pestki dyni, ser Lazur, crotony chlebowe
California Bay
Łosoś, Tequilla, chilli, agar / Krewetki, cumin, limonka, imbir / Tuńczyk, pomarańcz, majonez curry, puder Miso / Cienko krojone płatki kalmara z salsą z mango, avocado, świeża kolendra / Macki ośmiornicy z chili i sezamem / Mule normandzkie z czosnkiem, natką, chilli i białym winem / Pieczony filet z troci w chilli, miodzie i sosie sojowym, świeża kolendra / Peklowana pierś kacza z tamaryndowcem i salsą z mango i Jalapenos / Polędwica wołowa z karmelizowanym czosnkiem, chrupiącymi orzeszkami macadamia / Koper włoski, raki, winegret Pernod / Sałatka ‘’Kani’’ z krabem, ogórkiem i Mayo
Hollywood menu
Troć atlantycka, jalapenos krem fresh / Wędzony i pieczony jesiotr z kawiorowym cream fresh
i pancakes gryczane / Węgorz wędzony faszerowany musem z podwędzanego twarogu / Carpacio z merlina, cytrusy, chilli, kapary / Wędzony halibut, żółtko confit, ziemniaki kreolskie / Fileciki anchovis z cytryną, suszonymi pomidorami i chilli / Wrapy z tortilli, grillowany kurczak, pieczone bataty, chipotle, serek philadelphia / Wrapy z sałaty lodowej, chrupiące warzywa, Tzatziki / Amerykańska wołowina Angus po angielsku z sosem rosyjskim a’la Ruben / Pieczone płatki indyka z sosem z pieczonego tuńczyka i białego wina / Sałatka z matiasów / Cod salad z avocado, serem blue, bekonem i kurczakiem
BUFETY GORĄCE
Bufet gorący I
Gęsta zupa z tortillą, czerwoną fasolą, pomidorami i wieprzowiną / Chowder ze skorupiaków, ryb ze śmietaną, smażonym boczkiem, ziemniakami i warzywami / Kaczka pekińska pieczona z imbirem, sezamem i grzybami Shitake / Polędwica z żabnicy z gremolatą z Chorizo i emulsją z czerwonej cebuli z dodatkiem kuminu / Dziki łosoś z miso, glazurowanym w sosie Unagi kapustą Pak – Choi i palonym sezamem / Ziemniaki Larette z ziołami ogrodowymi, oliwą i kruszonką / Pierożki z nadzieniem w esencjonalnym consome wołowym
z olejem lubczykowym / Gnocchi z truflami, kozim serem, konfiturą z czerwonej cebuli
i serem Tete di Moine / Ragout z warzyw: koper włoski, cukinia, papryka, bakłażan, ciecierzyca, świeże pomidory, karczochy, dzikie brokuły
Bufert gorący II (0:30)
Duszone flaczki z pomidorami, nóżkami cielęcymi i ziołami / Ravioli z bakłażanem, pomidorowym coulis i oliwą bazyliową / Pikantne stew z fasolą Pinto i kiełbaskami, wędzoną papryką chipotle i kolendrą / Kremowe purre ziemniaczane z czosnkiem i śmietaną / Chicche ziemniaczane z oliwą rozmarynową, płatkami czosnku
i pomidorkami concase / Meat balls jagnięce z jogurtem z miętą
DESERY
Magiczne słodkości – oskarowy wybór mono deserów / Kokosowa Pannacotta, galaretka szampan. Blue Coracao / Mus Velvet, krokant biała czekolada, kawior pomarańcza / Cremoux gorzka czekolada, Kahlua, jeżyna / Mus malina, miód gryczany. silver biszkopt / Owoce
MENU BALU DZIECIĘCEGO
Mini kanapeczki z szynką i serem
Jeżyki owocowe z winogronami i serem
Myszki z jajek
Biedroneczki z szynką
Ptysie z bitą śmietaną
Mini eklerki z kremem waniliowym
Żelki, M&M, lizaki Chupa Chups
Mini burgery
Mini pizza
Kukurydza z masłem
STACJE LIVE
Chlebek Gua Boa | od 21:00
Chlebek Gua Boa z wieprzowiną, warzywami, kurczakiem, wołowiną
Do wyboru podane z orzeszkami, kolendrą, sosem słodko – ostrym, teriyaki, BBQ, sojowo – musztardowy.
Krewetki | od 22:30
Krewetki Tygrysie przygotowywane na zamówienie z sosem kremowo – sojowym z chrupiącymi warzywami
Sushi | od 0:30
Stacja California Sushi rolls, Futomaki, Vegge roll, Uramaki, Kami maki - maki w papierze sojowym
Sosy i dodatki: Kabayaki, słodki sos sojowy, Spicy mayo, pikantny japoński majonez, Imbir marynowany, Wasabi
Wołowina Black Angus | od 1:30
Wołowina Black Angus pieczony ryb eye i antrykot podany z sosami-pieprzowy, czerwone wino oraz masło truflowe i ziemniakami confit zapiekanych z serem Grana Padano
OPEN BAR
Wódka Ostoya, Ballantines, Chivas Regal, piwo beczkowe Żywiec, wino białe i czerwone, wino musujące / Kawa, herbata, woda niegazowana, soki owocowe, napoje gazowane: C
oca Cola, Sprite, Kinley / O północy kieliszek szampana G.H.Mumm
KOKTAJLE
Ice French 75
Beefeater Spritz
Gin & Tonic
Mojito
Cuba Libre
Chivas Old Fashioned
Whisky Sour
Mountain Breeze
Na etapie dokonywania rezerwacji prosimy o informację o ewentualnych alergiach lub dietach specialnych
Organizacja i sposób serwowania posiłków może ulec zmianie zgodnie z aktualnymi rekomendacjami MR i GIS. Hotel zastrzega sobie także prawo do zmiany formy serwisu posiłków ze względu na liczbę przebywających w hotelu Gości. Pakiet rozpoczyna się kolacją sylwestrową w dniu przyjazdu i kończy noworocznym śniadaniem w dniu wyjazdu. Hotel zastrzega sobie prawo ewentualnej zmiany poszczególnych składników menu wynikającej z dostępności. Menu dostępne dla całego stolika.
WAŻNE INFORMACJE DOTYCZĄCE KOLACJI SYLWESTROWEJ:
Impreza sylwestrowa odbędzie się w godz. 20.00-4.00
Miejsca przy stoliku przydzielane są w zależności od kolejności dokonywania rezerwacji.
W przypadku pytań prosimy o kontakt z Działem Rezerwacji: +48 22 566 10 06 | rezerwacje@hotelnarvil.pl
Dzieci do lat 3: bezpłatnie (nocleg w łóżku rodziców). Dzieci 4-12: 200 zł / doba. Dzieci 13-17: 270 zł / doba. Istnieje możliwość wypożyczenia łóżeczka dziecięcego w momencie dokonywania rezerwacji (na podstawie dostępności) w cenie 50 PLN. **Powyższe warunki nie dotyczą ofert HB i FB. Szczegóły uzyskasz kontaktując się z Działem Rezerwacji Indywidualnej.
Akceptowane, za opłatą. Opłata za pobyt zwierzęcia wynosi 100 zł za dobę w pokoju Standard oraz 130 zł za dobę w pokoju wyższej kategorii.
Parking dla gości indywidualnych jest bezpłatny.
Rezerwacja może być bezkosztowo anulowana w terminie do 5 dni przed przyjazdem, W takim przypadku wpłacona przedpłata zostanie zwrócona w terminie 7 dni od zgłoszenia anulowania rezerwacji. W przypadku anulowania rezerwacji po tym terminie lub niepojawienia się w obiekcie w dniu przyjazdu obiekt obciąży gościa za 100.00% wartości rezerwacji. W celu zagwarantowania rezerwacji wymagane jest podanie danych karty kredytowej lub dokonanie przedpłaty za 100.00% wartości rezerwacji za pośrednictwem systemu płatności online.